Om oss

Om oss

Vi har kört företagslimousine och erbjudit exklusiva resetjänster sedan 1980-talet. Först under namnet StuLim, men sedan en tid tillbaka heter vi Sverigetaxi Exklusiv. Större delen av bilflottan utgår ifrån Malmö/Lund, men vi har även bilar som utgår från Helsingborg och Landskrona. Vi kör var du vill i Skåne. I dagsläget har vi tio bilar sju svarta Volvo S80, tvåChrysler 300C och en Lincoln Town Car. Vi kör på både rullande taxa och fasta priser. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg och en servicedisk på Malmö Airport (Sturup).

Diskret och professionellt

Våra chaufförer är välutbildade och erfarna. De känner alltid till förutsättningarna för din resa och vet hur du kommer till din önskade destination på bästa sätt. Bilen som väntar dig är diskret och bekväm och alltid nystädad och ren – allt för att göra din resa med oss så behaglig och trygg som möjlig.

Effektivt och flexibelt

Vi försöker alltid anpassa oss och våra tjänster efter dina villkor och din agenda. Vi håller koll på flygtider, eventuella förseningar eller andra förändringar i ditt schema och du kan alltid förvänta dig att vi är på avtalad plats i rätt tid. Vare sig du reser i tjänsten eller privat, ser vi till att bekvämt och stilfullt ta dig till rätt adress på rätt tid.