Våra tjänster

Våra tjänster

Företagslimousine och flygtaxi

Vi väntar på dig vid flygplatsen, kontoret, i stan eller hemma. Alltid på utsatt tid. Även om din flight är försenad så behöver du aldrig oroa dig. Vi har full koll på ankommande flyg och är i tid, även om du anländer mitt i natten. I dagsläget har vi tio bilar sju svarta Volvo S80, tvåChrysler 300C och en Lincoln Town Car.

Avtalskund

Som avtalskund får ditt företag en smidig lösning för era resor. Avtalet ger er resor till bättre pris och full kontroll över ert resande. Ni samlar ert resande på ett konto och två gånger i månaden får ni faktura med ett specificerat kontoutdrag. Ni sparar tid och pengar: enklare redovisningar och administration och ni reser alltid till bättre pris. Är du intresserad av att bli avtalskund så är du välkommen att kontakta oss för mer information eller ett personligt möte. Ring 042 380 210 eller maila info@sverigetaxiexklusiv.se så hjälper vi dig.

Bröllop och fest

Vi ser till att du kommer till kyrkan och/eller festen på ett bekvämt och stilfullt sätt. Våra chaufförer är erfarna och vet hur uppskattat och viktigt det är med det där lilla extra vid speciella tillfällen. Du kan alltid räkna med service i särklass när du anlitar oss.